Ninove 31 Mar 2020 - 00u43
Few Clouds
8.19°C

Cursisten fotografie PCVO Groeipunt stellen eindewerken tentoon

22 mei 2019
Cursisten fotografie PCVO Groeipunt stellen eindewerken tentoon Een van de geënsceneerde fototableaus van cursiste Line Timmermans.

NINOVE/HERZELE – De cursisten fotografie van het PCVO Groeipunt stellen hun eindwerken tentoon in de unieke locatie van de Pastorie van Ressegem (Herzele).

Je ontdekt er het werk van 34 cursisten, ieder met zijn of haar eigen, unieke stijl.

Je vindt er subliem geënsceneerde fototableaus, poëtische beeldverhalen, prachtige karakter- en fine-art portretten, schitterende macro's, natuur- en stedelijke landschappen om U tegen te zeggen, aangrijpende reportages en zelfs naakt in een humoristisch kleedje.

Praktisch

  • Datum en openingsuren:
    - zaterdag 1 juni en zondag 2 juni (14-18 uur),
    - zaterdag 8 juni, zondag 9 juni en maandag 10 juni (14-18 uur).
  • Adres: Pastorie Ressegem, Sint-Mauritsplein 9 Ressegem-Herzele.

Info: PCVO Groeipunt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons