Ninove 28 Mar 2020 - 11u14
Clear Sky
6.53°C

Brons voor De Lettertuin

07 februari 2019
Brons voor De Lettertuin

NINOVE – De leerlingen en leerkrachten van de stedelijke basisschool De Lettertuin zijn wat fier met hun bronzen medaille in het kader van verkeersveiligheid.

De leerlingen weten nu hoe ze zich veilig in het verkeer kunnen begeven. Dit gebeurde aan de hand van verschillende testen tijdens de turnlessen.

De 3de graad gaat met de ‘Vlaamse fietsweek’ naar het recreatiedomein De Gavers in Schendelbeke en fietst ook naar de atletiekdagen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons