Ninove 31 Mar 2020 - 09u57
Clear Sky
2.06°C

Stedelijke basisschool Windekind behaalt bronzen medaille voor verkeersveiligheid

01 februari 2019
Stedelijke basisschool Windekind behaalt bronzen medaille voor verkeersveiligheid

DENDERWINDEKE – SBS Windekind viel andermaal in de prijzen op het vlak van verkeersveiligheid.

Directeur Jeroen Cooman: “Wij behaalden een bronzen medaille in het kader van verkeersveiligheid. Dit houdt dat onze leerlingen al goed op de hoogte zijn hoe ze zich veilig in het verkeer kunnen begeven. Dikke proficiat aan onze leerlingen en hun leerkrachten.”

Info: SBS Windekind.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons