Ninove 09 Apr 2020 - 10u09
Broken Clouds
13.97°C

Jeugddienst Ninove zorgt voor een gezellige studeerruimte in buurthuis Berdam

19 december 2018
Jeugddienst Ninove zorgt voor een gezellige studeerruimte in buurthuis Berdam

NINOVE – Naar goede gewoonte voorziet de jeugddienst opnieuw een studeerruimte in buurthuis Berdam (voormalige Sint-Theresiakerk).

Studenten, die motivatie vinden in gedeelde smart, kunnen hier terecht vanaf maandag 17 december 2018 tot en met zaterdag 02 februari 2019.

De studiezaal is elke weekdag open van 08 uur tot en met 20 uur. Tijdens de weekends kun je er terecht van 09 uur tot 20 uur.

Mochten zich onverwachte wijzigingen voordoen, dan vind je die op de facebookpagina.

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – Facebookpagina ‘Studeren in Ninove’.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons