Ninove 10 Apr 2020 - 18u29
Clear Sky
8.89°C

Kleuters H.Harten basisschool samen met familieleden op herfstwandeling

24 oktober 2018
Kleuters H.Harten basisschool samen met familieleden op herfstwandeling

NINOVE – De Heilige Harten basisschool organiseerde een herfstwandeling voor de kleuters en hun familieleden in de omgeving van de school.

In het verleden werd een grootouderfeest georganiseerd, maar omdat steeds meer grootouders nog werken konden ze steeds minder aanwezig. Dus schakelde de school over op een herfstwandeling. Alle kleuters konden 4 tickets uitdelen aan familieleden: ouders, grootouders, tantes of nonkels. Deze mochten dan mee op wandeling. Dit initiatief sloeg direct aan: er waren 220 personen ingeschreven.

Bij de start kreeg iedereen een formulier met een beschrijving en foto's die de weg uitstippelden. Daaraan waren ook 5 opdrachten verbonden, die ze moesten vervullen tijdens de wandeling. Het parcours was 3 kilometer lang en ging ondermeer langs het stadspark.

Na de wandeling kreeg iedereen een ontbijtkoek en een drankje. Als afsluiter zongen alle kindjes het afscheidsliedje "voetje voetje voetje".

Het was een geslaagde activiteit die zowel de kleuters als de familieleden hebben gesmaakt.

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons