Ninove 28 Mar 2020 - 21u32
Clear Sky
12.57°C

Sint-Jorisschool gaat ‘stap voor stap’ naar meer verkeersveiligheid

03 september 2018
Sint-Jorisschool gaat ‘stap voor stap’ naar meer verkeersveiligheid

NINOVE – Met hun jaarthema ‘STAP VOOR STAP’ zetten leerkrachten en leerlingen onder andere extra in op verkeersveiligheid.

De IKORN Sint-Jorisschool gaf hiertoe voorgaand schooljaar al de aanzet: alle personeelsleden behaalden – onder toezicht van de lokale politie – het diploma van gemachtigd opzichter.

Dankzij de gulle bijdrage van Lions Club Ninove kregen alle leerlingen en leerkrachten bij de start van dit nieuwe schooljaar een fluohesje. Daarmee kunnen ze zich dit jaar extra zichtbaar in het verkeer begeven.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons