Ninove 08 Apr 2020 - 04u42
Few Clouds
20.67°C

Roofvogelshow sluit schooljaar af

28 juni 2018
Roofvogelshow sluit schooljaar af

DENDERWINDEKE – De stedelijke basisschool Windekind sloot het schooljaar af met een spectaculaire roofvogelshow.

Leerkrachten en leerlingen sloten het driejarig thema 'Te land, ter zee en in de lucht' in schoonheid af. Het ‘in de lucht' konden ze letter opnemen, want de afsluiter was een spectaculaire show met roofvogels. Hiervoor konden ze rekenen op valkerij 'Flying Dreams'.

Allen waren terecht onder de indruk van deze majestueuze dieren.

Verder werd er gedanst, geknutseld en ganzenbord gespeeld, eveneens rond het thema 'in de lucht'.

Een fijne voormiddag om het schooljaar in schoonheid af te sluiten.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons