Ninove 08 Apr 2020 - 02u01
Few Clouds
20.67°C

Gezond ontbijt op naamdag Sint-Joris

25 april 2018
Gezond ontbijt op naamdag Sint-Joris

NINOVE – Leerlingen, ouders en leerkrachten van de IKORN Sint-Jorisschool hielden maandagochtend 23 april een gezond ontbijt in de klas.

“Onze patroonheilige is Sint-Joris, wiens naamdag wij vieren op 23 april”, aldus directrice Janien De Pauw. “Elk jaar maken wij van die dag iets bijzonder. Heel wat ouders en grootouders reageerden op onze oproep om iets klaar te maken voor het ontbijtbuffet. Het was een gezond ontbijt, wat belangrijk is als onderdeel van ons schoolproject rond gezondheid.”

Het was ook een zeer divers samengesteld ontbijt. “We hebben een divers publiek onder onze 112 leerlingen. En die verscheidenheid weerspiegelde zich ook in en zeer gevarieerd aanbod van verschillende culturen en smaken.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons