Ninove 04 Apr 2020 - 06u51
Scattered Clouds
6.81°C

Moeder Domper bezoekt Ninove

15 april 2018

#Ninove - Moeder Domper is een studentenvereniging die Gentse studenten verenigt die afkomstig zijn uit de wijde omgeving van Ninove.

VTB Kultuur Ninove en de Ninoofse studentenvereniging van Gent 'Moeder Domper' sloegen de handen in elkaar om een zangfeest te organiseren. Hierbij was het de bedoeling dat de sfeer van een echte cantus in het buurthuis van Nederhasselt werd benaderd.
Grote zangtalenten waren niet vereist en bier was er meer dan voldoende. Onze reporter Elke Meert bracht een bezoek aan de Cantus.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons