Ninove 28 Mar 2020 - 21u49
Clear Sky
12.57°C

Techniekacademie sluit af in zwembad "De Kleine Dender"

29 maart 2018

#Ninove De 10-delige lessenreeks van de techniekacademie is afgelopen. In deze 10 lessen hebben kinderen uit het 6de leerjaar basisonderwijs al doende verschillende facetten van techniek leren kennen. Zo hebben zij via metaalbewerking, houtbewerking, 3D-printen enz.  een gemotoriseerde boot op afstandsbediening gemaakt. Op deze manier hebben ze zich een idee gevormd wat er allemaal mogelijk is rond techniek.

 Om deze techniekacademie mooi af te sluiten voorziet het PTI in samenwerking met de stad een toonmoment waarop de kinderen hun eindwerkje kunnen voorstellen.

Na het toonmoment konden de aanwezigen nog even napraten met een hapje en een drankje.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons