‘Ninof in ’t Nief’ met Samson & Marie

    02 oktober 2024

    NINOVE – De Ninoofse handelaars zetten dit jaar op 5 en 6 oktober terug hun beste beentje voor en zorgen voor een fijn winkelweekend, met speciale aandacht voor de vernieuwde handelskern.

    Het ‘Weekend van de Klant’ brengt jaarlijks de handelaars en consumenten samen, ook in Ninove. De meeste winkeliers voorzien voor hun klanten ook een kleine attentie. Samson & Marie komen zaterdag langs met een optreden.

    Op 5 en 6 oktober doen de handelaars iets extra om de vernieuwde stadskern wat in de kijker te zetten  Tegen volgende week zouden de meeste werken klaar zijn, op een aantal details na. Ze willen niet wachten op de officiële inhuldiging en organiseren ‘Ninof in ’t Nief’ met een tombola, modeshow en op zaterdag radio Ninove aan het Oudstrijdersplein. Binnenin maakt elke handelaar natuurlijk een vreugdedansje omdat ze weer bereikbaar zijn, de stad erop vooruit gaat en ze uit het stof zijn.

    Programma

    • Samson & Marie
      – Zaterdag 5 oktober komen Samson & Marie naar de binnenstad. Om 13 uur geven ze een optreden op het plein voor Ninia Shopping.
      – Aansluitend kun je ze ontmoeten en groeten in Ninia Shopping om 14.30 uur.
      – In alle zaken van de handelskern vind je een reclameblaadje met daarop een tekening, die je kunt inkleuren.
    • Tombola
      Bij de winkeliers in de vernieuwde handelskern kan je na een aankoop deelnemen aan een tombola. Klanten maken kans op waardebonnen of mooie geschenken.
    • Fotocabine
      Als bezoeker aan de vernieuwde winkelstraten kan je een leuke foto laten maken in de fotocabine.
    • Modeshow
      – Zondagnamiddag heeft een modeshow plaats op het Oudstrijdersplein.
    • Klanten, die op zondag komen winkelen, ontvangen een geschenkentasje.

    Info: Weekend van de klant.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons