Nieuwe sociale appartementen in Witherenstraat krijgen stilaan vorm

    19 september 2018

    NINOVE – De bouw van 15 nieuwe appartementen in de Witherenstraat gaat goed vooruit. Ninove Welzijn plant er ook een gemeenschappelijke fietsenberging. In het voorjaar van 2019 kan de sociale bouwmaatschappij starten met de realisatie van een park en parkeerplaatsen.

    De ruwbouwfase voor de 15 nieuwe appartementen is volledig klaar. Momenteel zijn de onderaannemers volop bezig met de afwerking van de binnenruimte. Als zich geen onverwachte situaties voordoen, volgt de oplevering tegen maart 2019.

    Momenteel is de opbouw gestart van de gemeenschappelijke fietsenberging voor de huidige bewoners van de Witherenstraat. Binnenkort kan iedereen er dus zijn fiets en bromfiets veilig stallen.

    De stedenbouwkundige vergunning voor de aanleg van het park en parkeerplaatsen op grond van Ninove Welzijn is goedgekeurd. Dit betekent dat de openbare aanbesteding is gestart. Als alles volgens de planning verloopt en er geen juridische obstakels opduiken, kan de aanleg ervan starten tegen het voorjaar van 2019. Op termijn zal Ninove Welzijn deze grond overdragen aan de stad Ninove. Alle 72 parkeerplaatsen zullen eveneens een openbaar karakter krijgen. In de loop van september is gestart met de tijdelijke aanleg van een parking.

    Info: https://www.ninovewelzijn.be/info@ninovewelzijn.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons