Nieuwe fase werken kruispunt Den Doorn

    04 oktober 2024

    NINOVE – De Aalstersesteenweg/N405 zal van 10 oktober tot eind december ter hoogte van de werfzone volledig zijn afsloten tijdens de tweede fase van de werken aan het kruispunt Den Doorn

    Het AWV werkt sinds midden augustus aan een veiliger kruispunt Den Doorn/N28-N405. Aan de kant van Denderleeuw zijn de werken bijna afgerond, daarna start de tweede fase aan de kant van Ninove centrum. Deze fase duurt van donderdag 10 oktober tot eind december. De Aalstersesteenweg/N405 is gedurende deze periode volledig afgesloten ter hoogte van de werfzone.

    De fietsers en het gemotoriseerd verkeer volgen wegomleggingen, naargelang hun bestemming.

    Wegomleggingen

    Donderdag 10 oktober verplaatst de aannemer de werfzone naar de Aalstersesteenweg/N405 en de Expresweg/N28 aan de kant van Ninove centrum. De tweede en laatste fase duurt tot het einde van dit jaar.

    • Voetgangers kunnen via tijdelijke verkeerslichten het kruispunt oversteken.
    • Fietsers op de Aalstersesteenweg/N405) volgen een omleiding via de Vinkenstraat, de Doornweg, de Fernand Tavernestraat en Ring-Oost.
    • Fietsers langs de Expresweg/Koning Boudewijnlaan /N28 volgen een omleiding via Ninove centrum en Denderhoutem.
    • Het doorgaand verkeer op de Expresweg/Koning Boudewijnlaan/N28 blijft wel mogelijk op 1 rijstrook per richting via doorsteken door de middenberm.
    • Het verkeer op de Expresweg/Koning Boudewijnlaan/N28 kan enkel rechts afslaan naar de Aalstersesteenweg/N405 aan de kant van Denderleeuw en omgekeerd, dus niet links afslaan op het kruispunt Den Doorn.

    Info: heraanleg Den Doorn.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons