Niels brengt digihulp aan huis

    20 augustus 2024

    NINOVE – Hemmeryckx Photography and Learning lanceert ‘Digihulp aan Huis’ voor alle Ninovieters.

    Niels Hemmeryckx is een expert in mediawijsheid en medeoprichter van diverse digidokters, digipunten en digiworkshops in Vlaams-Brabant. Hij breidt zijn diensten nu uit met ‘Digihulp aan Huis’.

    Aan huis

    “Na jarenlange ervaring met het versterken van digitale vaardigheden en het oplossen van technische problemen, wil ik mijn expertise nog toegankelijker maken voor iedereen in Ninove en de deelgemeenten”, aldus Niels. “Voor mensen, die minder mobiel zijn of liever de vertrouwde en rustige omgeving van hun eigen huis verkiezen om te worden geholpen, is ‘Digihulp aan Huis’ de perfecte oplossing.”

    Of het nu gaat om vragen over je smartphone, laptop, tablet, internet, of apps zoals Itsme, Niels komt bij je langs en lost je digitale problemen ter plekke op. “Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen op een moment, dat jou het beste uitkomt. Met ‘Digihulp aan Huis’ krijg je persoonlijke, professionele ondersteuning, zodat je zorgeloos verder kunt met je digitale leven. Voor € 25 per halfuur digihulp sta je nooit meer alleen voor technische uitdagingen en word je rustig bij je thuis verder geholpen.”

    Info: Hemmeryckx Digihulp.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons