Mobiel Sociaal Huis Ninove net niet in de prijzen

    29 april 2018

    NINOVE – Het Mobiel Sociaal Huis Ninove behaalde 2 mooie plaatsen bij de jaarlijkse uitreiking van de Publica Awards. Net niet in de prijzen, maar toch een opsteker voor de vrijwilligers en medewerkers aan dit project, vindt OCMW-voorzitter Lieven Meert.

    Het Mobiel Sociaal Huis is een project waarbij vrijwilligers al sinds 2015 aan huis gaan bij senioren. In een individueel gesprek peilen ze naar hun welbevinden. Ze stellen hen ook de sociale dienstverlening voor.

    OCMW-voorzitter Lieven Meert (SP.A-Groen): “Binnenkort starten nieuwe huisbezoeken en houden we ook evaluatierondes in de verschillende gemeentes. Want nog belangrijker dan nationale erkenning is de stem van onze burger. Ik feliciteer alle medewerkers voor hun grote inspanning en hun enthousiasme. Zij maken dagelijks onze slogan waar ‘OCMW Ninove: samen gaan we voor beter’.”

    Publica Awards

    De Publica Awards belonen actoren en partners voor hun vernieuwend werk. Ze onderstrepen de diversiteit en de rijkdom van de beste voorbeelden binnen een inspirerende overheidssector. Ze vormen ook een ideeënplatform voor toekomstige projecten van lokale overheden en zijn een inspiratiebron voor overheidsinitiatieven.

    Woensdag 25 april had de uitreiking van deze awards plaats. Lieven Meert: “Het Mobiel Sociaal Huis Ninove belandde in de categorie ‘maatschappelijke zorg en welzijn’ net naast het podium. Met 2 puntjes verschil met de bronzen laureaat strandde het op de vierde plaats. De publieksprijs, die ter plaatste is gestemd, leverde een tweede plaats op. Ik ben trots op deze fijne erkenning van zoveel werk en mooie resultaten. Ik ben dan ook zeer blij dat we dit project hebben kunnen verankeren in onze reguliere werking.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons