Miss België-kandidate Victoria d’Herder: “Meedoen is al een overwinning”

    04 augustus 2022

    NINOVE – Eén van de kandidates voor de titel van Miss België komt uit Ninove: de 20-jarige Victoria d’Herder. “Ik wil m’n droom een kans geven”, reageert ze vrolijk.

    Dit jaar heeft opnieuw de verkiezing plaats voor Miss België 2023. Na de provinciale preselecties op 18 september en één nationale preselectie, gaan 30 finalistes naar de grote finale.

    Uit de meer dan 1.000 aanvragen blijven momenteel nog 180 vrouwen over.

    “Dat ik daarbij ben, is op zich al een overwinning”, vindt Victoria. Uiteraard wil ze er alles aan doen, om te winnen. Maar dat is niet haar belangrijkste drijfveer.

    Gelukkig

    “Ik doe vooral mee om als persoon te groeien, om mijn zelfvertrouwen aan te scherpen en voor de ervaring. Ik heb een moeilijke jeugd gehad: ouders gescheiden toen ik amper één jaar was, eetstoornissen gehad, pogingen tot zelfdoding ondernomen, in het ziekenhuis beland… Ondertussen heb ik al die problemen overwonnen. Ik ben perfect gelukkig, heb een leuke relatie, ben afgestudeerd als mindfulness-coach en hoop nog diploma’s te halen als relatietherapeut en psycholoog.”

    Droom

    Als kind droomde Victoria al van een carrière als model.

    “Voor de catwalk ben ik te klein, maar ik zie me prima fungeren in de reclamewereld of in magazines. Ik besef, dat het een hard wereldje is, maar ik wil m’n droom toch een kans geven.”

    Tijdens de preselecties werkt Victoria met de Miss België-organisatie mee aan allerlei initiatieven, om geld in het laatje te brengen voor het goede doel: stichting Pelicano. Die organisatie zet zich in tegen kinderarmoede.

    Als je Victoria d’Herder alvast wilt steunen, stuur je een sms’je met de vermelding ‘MOV 16’ naar 6665 (kost € 1). Duimen maar!

    GGM

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons