10-daagse van de geestelijke gezondheid

    04 oktober 2024

    NINOVE – De 10-daagse staat dit jaar in het teken van ‘omgaan met moeilijke perioden’. De stad organiseert in oktober en november verschillende activiteiten.

    Perfect geluk bestaat niet. Soms ben je uit balans en dat is oké. We maken allemaal tegenslagen mee en ervaren moeilijke emoties. Dit maakt deel uit van ons leven, we kunnen er niet omheen. Het is dus belangrijk, dat we leren hoe we hiermee kunnen omgaan.

    Onze veerkracht helpt ons hiermee. Daarom zet de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid deze moeilijke periodes in de kijker, door op zoek te gaan naar persoonlijke manieren om ruimte te creëren voor jezelf en voor anderen en hoe we anderen hierin kunnen ondersteunen.

    Het team Welzijn organiseert vanuit die optiek een reeks activiteiten, gespreid over meer dan 10 dagen: soep met babbeltjes, Warme William, yoga- en ademhalingsoefeningen, een voorleesuurtje, een gelukswandeling en een groepsaanbod rouw en verlies.

    Info: programma 10-daagse.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons