Lente-aperitief op pinksterzondag vervangt afgelaste nieuwjaarsreceptie

    14 februari 2019

    NINOVE – Een lente-aperitief op pinksterzondag 09 juni komt in de plaats van de uitgestelde nieuwjaarsreceptie.

    Schepen van Evemenenten Marc Torrekens (Open VLD): “Die datum is uitdrukkelijk gekozen omdat hij na de verkiezingen van 26 mei valt en we elke indruk van een verkiezingsstunt willen vermijden. We noemen het dan een lente-aperitief. De Ninovieters kunnen in de voormiddag naar die receptie komen en nadien afzakken naar de Sinksenkermis.”

    De keuze voor Sinksenzondag heeft nog een ander, wellicht onbedoeld, neveneffect. Pinksteren is in de christelijke traditie het feest van de vurige tongen of de ‘glossolalie’, het spreken in verschillende talen. Dit lente-aperitief lijkt dus ideaal gepland om alle Ninovieters, welke (ideologische) taal ze ook mogen spreken, samen te brengen. En na enkele glazen Witkap zal dat ook best aardig lukken, dat lallen bedoelen we. Breng dan wel een BOB mee.

    Praktisch

    • Datum en tijd: zondag 09 juni vanaf 10.30 uur.
    • Plaats: binnenkoer stadhuis, Centrumlaan 100 Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons