Kristian Vanderwaeren over ‘War on drugs’

    07 oktober 2024

    NINOVE – De lokale afdeling van Neos nodigt dinsdag 8 oktober de administrateur-generaal bij Douane en Accijnzen uit voor een uiteenzetting over de strijd tegen illegale drugs.

    Kristian Vanderwaeren woont in Ninove. Hij startte in 1988 zijn loopbaan op de persdienst van het Europees Parlement. Na een tussenstop bij VOKA en verschillende grote bedrijven, kwam hij bij de douane.

    Sinds 2016 staat Vanderwaeren aan het hoofd van de Algemene Administratie der Douane en Accijnzen, een onderdeel van de federale overheidsdienst Financiën. In die hoedanigheid rapporteert hij rechtstreeks aan de minister voor Financiën. Al  meer dan 10 jaar is hij ook docent aan de Fiscale Hogeschool Brussel.

    Hij ontving vorig jaar de prestigieuze award ‘Maritieme Persoonlijkheid van het Jaar’. De jury lauwerde de grote baas van de douane omwille van zijn tomeloze inzet in de strijd tegen illegale drugs en zijn realistische kijk op de zaken. Ook zijn toegankelijke en communicatieve stijl werd geprezen.

    Praktisch

    • Datum en uur: dinsdag 8 oktober om 14.30 uur.
    • Plaats: bovenzaal de Liberale Kring, Dreefstraat Ninove.
    • Betalen: stort vooraf 7 € (Neos-lid) of 10 € (niet-Neos-lid), graag vóór maandag 7 oktober, op het rekeningnummer BE73 4340 0160 6160 van Neos Ninove.

    Info: Neos Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons