Kiki op weg naar Parijs

    25 augustus 2024

    NINOVE – Man-Kei To is klaar voor de Paralympische Spelen van Parijs 2024. Ze heeft zich intensief voorbereid om op het hoogste niveau te presteren in het enkelspel.

    De Paralympische Spelen starten woensdag 28 augustus in Parijs. De 37-jarige Ninoofse atlete is aangesloten bij sportclub BC Herne en neemt deel in badminton (klasse WH1).

    Haar doel: “Ik ga mijn beste niveau proberen halen. En als ik daarmee een medaille kan naar huis nemen, des te beter.” Ze komt uit in het enkelspel op 30 en 31 augustus en op 1 en 2 september.

    Wij volgden haar tijdens haar voorbereidingen op training bij haar club in Herne en hadden daar een gesprek met haar trainer. Ook in de Gentse topsporthal waren we aanwezig bij team Belgium. We spraken er met haar diëtist en kine en uiteraard met Kiki zelf.

    Mis niets van haar prestaties in Parijs.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons