Kamiel Spiessens is terug

    05 oktober 2024

    NINOVE – Met ‘Spiessens spartelt’ toert het legendarisch typetje van Chris Van den Durpel opnieuw door het land. Zaterdag 19 oktober is hij in het cc De Plomblom.

    De sympathiekste moestuinier van het land gaat dit najaar terug op tournee. Het succes van ‘Spiessens Spijbelt’ zindert nog na en de lokroep om met nieuw materiaal te komen is groot.

    In deze voorstelling vraagt Kamiel zich af wat hij tegenwoordig mag of kan en wat niet. Hij graaft in zijn eigen hoofd naar de wortels van zijn bestaan. Hoe kan Kamiel omgaan met de veranderende tijden en de technologie? Wie kunnen we nog vertrouwen, zelfs niet eens de VAR?

    Uiteraard doorspekt Spiessens elk antwoord met humor. Want Spiessens spartelt zelf ook en geeft de belangrijke vragen graag lik op stuk. Kamiel gaat niet alleen op tour, hij heeft vrienden bij zich, inclusief een bijzonder gastoptreden. “Wie kan ik nog niet zeggen, ik moet het hem nog vragen”, grapt Spiessens.

    Praktisch

    Datum en uur: zaterdag 19 oktober om 20 uur.

    Plaats: cc De Plomblom, Graanmarkt 12 Ninove.

    Tickets en info via Comedyshows.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons