Nieuwe kampeerweide voor jeugdgroepen

    30 juni 2024

    APPELTERRE – De nieuwe kampeer- en tentenweide in het recent aangeplante Moerasbos is zaterdag 29 juni geopend.

    De kampeerweide zal tijdens de (zomer)vakanties beschikbaar zijn voor jeugdgroepen om er hun tenten op te slaan. Deze uitbreiding biedt jongeren een unieke gelegenheid om te kamperen in de natuur, eventueel in combinatie met overnachtingen in de nabijgelegen slaapaccommodatie van ’t Chiropaksken.

    “Met deze kampeerweide versterken we onze inzet om jeugdgroepen een inspirerende plek te bieden voor hun zomerkampen,” aldus Bert Gilté (Kampas). Hij leidde samen met burgemeester Tania De Jonge en Koen Bevernage (vzw ’t Chiropaksken) de feestelijke presentatie van deze groene locatie.

    De opening markeert een belangrijke stap in het bevorderen van jeugdactiviteiten in Ninove en de deelgemeenten. Deze plek belooft een populaire bestemming te zijn voor kinderen en jongeren, die later mooie herinneringen kunnen ophalen aan hun kamp in Appelterre.

    Info: t Chiropaksken.

    KDC – Foto’s: Sophie Richez

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons