Jeugdhuis De Krasjel houdt opendeurweekend

    25 september 2024

    NINOVE – De Krasjel in de Geraardsbergsestraat 31 gaat vrijdag 27 september officieel open en tekent meteen voor een feestweekend.

    Tijdens dit openingsweekend mag je rekenen op veel muziek, veel sfeer en een goeie koude pint. De Krasjel steekt vanaf 4 oktober elke vrijdag- en zaterdagavond de lichten aan.

    Voor dit najaar en het voorjaar van 2025 ligt al een affiche met activiteiten klaar, al zal die continu worden uitgebreid.

    De opstart van het jeugdhuis is het werk van de jeugddienst van de stad en een groep enthousiaste vrijwilligers. De afgelopen maanden hebben zij nauw samengewerkt om een vzw op te zetten, zodat het jeugdhuis op eigen benen kan staan.

    Afspraak vrijdag 27 september in De Krasjel, Geraardsbergsestraat 31 voor de opening vanaf 20 uur.

    Info: De Krasjel – Lees ook ‘Jeugdhuis De Krasjel staat in de steigers’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons