De Krasjel is open

    28 september 2024

    NINOVE – Het nieuwe jeugdhuis in de Geraardsbergsestraat 31 opende vrijdagavond 27 september officieel de deuren en ging meteen voor een feestweekend.

    De opstart van het jeugdhuis is het werk van de stedelijke jeugddienst en een groep enthousiaste vrijwilligers. De afgelopen maanden werkten ze nauw samen om een vzw op te zetten, zodat het jeugdhuis op eigen benen kan staan.

    Feest

    Vrijdagavond ging De Krasjel officieel open: niet voor één avond, maar voor een volledig feestweekend. Het oude embleem van de vorige eigenaar van het pand, de Fille van de Gonzo, kreeg een prominent plaatsje in het jeugdhuis.

    De Krasjel steekt vanaf 4 oktober elke vrijdag- en zaterdagavond de lichten aan. Voor dit najaar en het voorjaar van 2025 ligt al een affiche met activiteiten klaar, die continu zal worden uitgebreid.

    We gingen vrijdagavond langs om de sfeer te snuiven en spraken met Lara De Troyer, Helene Cosijns, Arne Sonck, Lennert Cobbaert en de Fille.

    FVS – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons