Ninove 10 Apr 2020 - 09u28
Clear Sky
8.89°C

Man gewond na crash tegen drie bomen.

05 juni 2017

Ninove - Bij een verkeersongeval in Ninove is maandagmorgen  een man zwaargewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Geraardsbergsesteenweg om een nog onbekende reden ging de auto van de man van de baan ramde drie bomen en kwam zo in een naastliggende weide terecht.

De lokale politie van Ninove onderzoekt nog hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, want op het eerste zich leek er geen andere wagen bij betrokken. De chauffeur van de wagen is met zijn verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De brandweer van Ninove moest alert blijven doordat de wagen op lpg reed.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons