Ninove 29 Mar 2020 - 21u04
Broken Clouds
4.91°C

Verkeersactie politiezone Ninove van oud naar nieuw

02 januari 2018
Verkeersactie politiezone Ninove van oud naar nieuw

#Ninove - Tijdens de nacht van zondag 31 december 2017 - 23:00 uur en maandag 1 januari 2018 - 07:30 uur hebben de verkeersploegen van lokale politie van Ninove een verkeersactie gehouden in het kader van alcohol, drugs in het verkeer en de WinterBOB campagne.  

Vier medewerkers onderwierpen 88 voertuigen aan een controle en konden volgende 11 overtredingen vaststellen.

5 personen reden onder invloed van alcohol waarbij 2 personen hun rijbewijs 6 uur dienden in te leveren.

2 bestuurders leverden hun rijbewijs voor 3 uur in.

Eén bestuurder kon geen geldig verzekeringsbewijs voorleggen en de technische keuring was 4 maanden verlopen

1 PV voor een defect dimlicht

3 personen waren geen drager van de veiligheidsgordel

  Eén voertuig waarbij het aantal inzittenden meer bedroegen dan het aantal plaatsen uitgerust met een veiligheidsgordel.

Deze controles vonden plaats langs de Centrumlaan, de Halsesteenweg, de Elisabethlaan en de Aalstersesteenweg.

De oudejaarsnacht verliep verder zonder noemenswaardige incidenten.  Een onrustwekkende verdwijning van een volwassene die medicatie nodig had kon, dankzij de snelle reactie en intensieve zoektocht van de interventieploegen, reeds een half uur na de aangifte worden teruggevonden.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons