Ninove 28 Mar 2020 - 21u43
Clear Sky
12.57°C

Opnieuw veel sneeuw op komst,code oranje: “Stel verplaatsingen uit”

11 december 2017
Opnieuw veel sneeuw op komst,code oranje: “Stel verplaatsingen uit”

Ninove - Vanaf 8 uur wordt er een neerslagzone van sneeuw en smeltende sneeuw verwacht die ook een impact gaat hebben op de weg. Het AWV de Openbare Stadsdiensten staan klaar om uit te rijden waar en wanneer dat nodig is, maar pas vooral je snelheid en rijgedrag aan deze ochtend en zeker vanaf 8 uur. Als je dan niet meer de baan op moet, raden we aan om je verplaatsingen eventueel uit te stellen”, zegt AVW-woordvoerder Veva Daniëls.

“Aangezien de neerslagzone traag over het land gaat, verwacht Meteo Wing grote problemen tijdens de avondspits maandag, alsook tijdens de ochtendspits dinsdag”, zegt AWV nog.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons