Ninove 02 Apr 2020 - 09u56
Clear Sky
0.6°C

Sinterklaas en zijn pieten bezoeken het Ninia Shopping Center

30 november 2017

Ninove - Sinterklaas en zijn pieten waren op woensdag 29 november vanaf 13 uur in het Ninia winkelcentrum aanwezig aan de centrumlaan in Ninove.Zaterdag 2 december komen Sint en zijn pieten opnieuw naar het winkelcentrum vanaf 10 uur in de voormiddag en vanaf 13.00u in de nammidag.

Bekijk hier de foto's

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=1711188055671319

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons