Ninove 26 May 2020 - 17u45
Overcast Clouds
23.84°C

Christoff & Lindsay brengen opnieuw kerst in Ninove

19 oktober 2017
Christoff & Lindsay brengen opnieuw kerst in Ninove

#Ninove -Net zoals de voorbije jaren zal Christoff ook eind 2017 weer een aantal live kerstconcerten geven, samen met kinderkoor Scaletta. Een aanrader voor wie zich helemaal wil onderdompelen in de magische, warme sfeer van de kerstdagen!

Voor Christoff is Kerstmis één van de belangrijkste momenten van het jaar. Hij hecht enorm veel belang aan Kerstmis en heel de familie doet mee.

Kerstconcert met Christoff en Lindsay en kinderkoor Scaletta op zaterdag 30/12 in de Abdijkerk van Ninove. Aanvang 20.00 uur
Reservatie: 0499/19 93 27 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit verder en maak kans op een 30/12 surprise.

#Christoff
#Ninofmedia

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons