Ninove 28 Feb 2020 - 11u46
Scattered Clouds
1.91°C

Stad koopt 60 ton betonblokken als beveiliging

26 september 2017
Stad koopt 60 ton betonblokken als beveiliging

De stad Ninove heeft vijftig betonblokken laten leveren.

Het Ninoofse college van burgemeester en schepenen keurde de aankoop van vijftig betonblokken van elk 1.200 kilogram goed. “Die werden vrijdag geleverd en kunnen worden ingezet voor de beveiliging van de bezoekers bij evenementen”, vertelt burgemeester Tania De Jonge (Open VLD). “De eerste betonblok hebben we alvast geplaatst aan de klascontainer in Denderwindeke, aangezien die wat uitsteekt naar de straatkant.” “We voorzien daarnaast ook in de aankoop antiterreurhekken tegen vrachtwagens.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons