Ninove 02 Jun 2020 - 05u39
Overcast Clouds
18.93°C

Leo Club Ninove zet rusthuisbewoners in de bloemetjes

10 april 2020
Leo Club Ninove zet rusthuisbewoners in de bloemetjes

NINOVE – Tijdens deze moeilijke corona-periode steunt Leo Club Ninove de bewoners van de zorgcentra in groot-Ninove en de lokale bloemenkweker.

Een delegatie van Leo Ninove bezocht de woon- en zorgcentrum (WZC) Klateringen, Wilgendries Aspelare en Voorde en Domein Castelmolen in Meerbeke. Zij zetten de bewoners letterlijk in de bloemetjes.

Uiteraard kwam bij dit mooi gebaar de veiligheid op de eerste plaats en zijn alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen. De bloemen bleven ook geruime tijd afgezonderd staan vooraleer de Leo-leden deze bezorgden aan de bewoners.

Er is niet enkel gedacht aan de ouderen in de WZC’s. Ook de jongeren van huis Raveling mochten tal van leuke buitenspelletjes ontvangen.

Leo Club Ninove heeft ook een crowdfunding gestart. Je kunt met een kleine bijdrage jou steentje bijdragen aan deze leuke actie.

Info: Leo Club NinoveCrowdfunding bloemenactie.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons