Ninove 02 Jun 2020 - 05u00
Overcast Clouds
18.93°C

Je kunt terug op de banken zitten, althans onder voorwaarden

09 april 2020
Je kunt terug op de banken zitten, althans onder voorwaarden

NINOVE – De stad laat systematisch de dranghekken en linten rond de zitbanken verwijderen. Bepaalde personen mogen er terug gaan op zitten.

De passanten krijgen wel een boodschap mee: Blijf in beweging en ga niet zitten, tenzij…”

En dan volgen de uitzonderingen voor:

  • zwangeren,
  • mensen, die al wat ouder zijn,
  • mensen met een beperking.

Tegelijk wijst de boodschap nogmaals op de noodzaak om 1,5 m sociale afstand te houden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons