Ninove 02 Jun 2020 - 06u10
Overcast Clouds
18.93°C

ILvA verwacht grote toeloop naar recyclageparken

02 april 2020
ILvA verwacht grote toeloop naar recyclageparken

NINOVE – Het recyclagepark aan de Pamelstraat-Oost is vanaf dinsdag 7 april terug open, net als de andere 14 in het werkingsgebied van de Intercommunale Land van Aalst. Omdat ILvA een grote toeloop verwacht, wil ze strikte regels hanteren en laten toepassen.

Heel veel gezinnen zullen vanaf dinsdag 7 april hun afval willen brengen naar het recyclagepark. De intercommunale vraagt daarom in de eerste plaats om je bezoek uit te stellen als het niet dringend is. Wil je toch komen? Bereid je dan voor op een lange wachtrij.

ILvA vraagt respect voor de parkwachters en de andere bezoekers.

Hou je daarom aan de volgende voorschriften:

  • maximum 4 voertuigen per parkwachter,
  • maximum 2 personen per voertuig,
  • hou minimum 1,5 meter afstand van elkaar,
  • vermijd fysiek contact,
  • blijf in je voertuig, ook in de wachtrij,
  • stap enkel uit om afval te deponeren,
  • hou je aan de sorteerregels,
  • je kunt niet cash betalen,
  • asbest is niet toegelaten.

Diegene, die zich niet aan de voorschriften houdt, kan de toegang geweigerd worden. ILvA kan ook rekenen op politietoezicht voor de naleving van deze voorschriften.

De recyclageparken zijn open volgens de normale openingsuren. Ook wanneer er nog een lange wachtrij is, zullen de deuren sluiten op het normale sluitingsuur. Een medewerker van ILvA zal tijdig aanduiden tot welk voertuig de wachtrij loopt, zodat wachtenden niet nodeloos in de rij blijven staan.

Info: ILvA.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons