Ninove 02 Jun 2020 - 05u06
Overcast Clouds
18.93°C

Zeg het met een bloemetje

27 maart 2020
Zeg het met een bloemetje

MEERBEKE – Een bloementuil kan meer zeggen dan duizend woorden. En dus startten Wim en Sara van bloembinderij Onverbloemd een bloemenservice. Elke vrijdag leveren zij boeketten, die de klanten hebben besteld voor diegenen, die hen dierbaar zijn.

Nu velen verplicht thuis zitten, is het goed om weten dat anderen aan hen denken. Daarop speelt Onverbloemd in.

Sara: “We willen helpen tegen de vereenzaming en dus lanceerden we een actie. Heb je ook graag bloemen in huis? Of wil je iemand verrassen, laten weten dat je van hem of haar houdt, een verjaardag vieren of gewoon zomaar? Daarom startten wij een bloemenservice: we leveren telkens op vrijdag in de Ninoofse deelgemeenten en de directe omgeving. De eerste levering ging deze morgen de deur uit.”

Doordat de aanvoer beperkt is, zijn het prachtige monoboeketten ter waarde van € 30. “Je kunt telkens bestellen tot dinsdagavond 17 uur via mail of facebook. Op vrijdag bezorgen wij de boeketten kostenloos bij jou of je geliefden.”

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Onverbloemd.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons