Ninove 08 Apr 2020 - 07u35
Overcast Clouds
12.03°C

ILvA: overzicht maatregelen met betrekking tot het coronavirus

24 maart 2020
ILvA: overzicht maatregelen met betrekking tot het coronavirus

REGIO – De Intercommunale Land van Aalst heeft alle recyclageparken gesloten en houdt geen papierinzameling. Alle andere ophaalbeurten hebben wel plaats zoals voorzien. Opgelet: het is mogelijk dat de Recycle-app momenteel foute informatie toont.

Alle recyclageparken zijn gesloten tot ten minste 3 april. Er is ook geen papierinzameling tot 6 april.

De ophaling van alle andere afvalfracties gebeurt normaal zoals vermeld op de afvalkalender. Het kan wel zijn dat de ploeg op een ander tijdstip dan gewoonlijk bij je langskomt. Zet dus zeker je afval tijdig buiten (vóór 6 uur de dag van ophaling). ILvA evalueert deze aanpak voortdurend.

Extra voorzorgsmaatregelen moeten de ILvA-medewerkers beschermen. Zo is de cabine nu door slechts 2 personen bemand (1 chauffeur en 1 ophaler) om voldoende ruimte te garanderen. Zij blijven zich in deze moeilijke inzetten om de afvalinzameling zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De kantoren van ILvA zijn gesloten, maar je kan ze wel contacteren (zie hieronder).

Info: ILvA contactenILvA FB.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons