Ninove 08 Apr 2020 - 09u24
Overcast Clouds
12.03°C

Docureeks 'Het Parket' op teevee

23 maart 2020
Docureeks 'Het Parket' op teevee

OOST-VLAANDEREN - Een filmploeg van productiehuis Het Nieuwshuis (Eric Goens) volgde van april tot december 2019 het reilen en zeilen van het parket Oost-Vlaanderen. De eerste aflevering kun je zien dinsdag 24 maart op Vier.

De makers beleefden alles van zeer dichtbij en kregen de kans om dit op camera vast te leggen. Zij volgden parketmagistraten van de afdelingen Dendermonde, Gent en Oudenaarde tijdens hun werkzaamheden: in hun kabinet, op zitting, op afstapping op een plaats delict, bij hen thuis, bij een autopsie, enz.

De reeks geeft een exclusieve inkijk in het dagelijks leven op het parket Oost-Vlaanderen.

De eerste aflevering van de reeks van negen zie je op Vier, dinsdag 24 maart 2020 om 20.35 uur.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons