Ninove 06 Apr 2020 - 03u12
Clear Sky
17.02°C

Aangiftedatum belastingen bedrijven en zelfstandigen niet op uiterlijk 31 maart

19 maart 2020
Aangiftedatum belastingen bedrijven en zelfstandigen niet op uiterlijk 31 maart

NINOVE – De Ninoofse bedrijven en handelaars ontvingen deze week een aangifteformulier voor de belastingen met een begeleidende brief. De oorspronkelijke uiterste indiendatum van 31 maart vervalt echter omdat het stadsbestuur werkt aan fiscale maatregelen voor bedrijven en handelaars.

Volgens de brief moeten de bedrijven tegen 31 maart de aangifte indienen. Die datum is echter bepaald vóór de uitbraak van het coronavirus en kruiste ongelukkig de genomen maatregelen.

De timing op deze brief blijft uiteraard niet behouden, omdat de stad momenteel fiscale maatregelen uitwerkt om de bedrijven en handelaars te ondersteunen.

Zodra er meer duidelijkheid is over die fiscale maatregelen, zal de stad de zaakvoerders meteen op de hoogte brengen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons