Ninove 03 Apr 2020 - 18u16
Few Clouds
6.28°C

Recyclageparken open - Afvalinzameling blijft

13 maart 2020
Recyclageparken open - Afvalinzameling blijft

DENDER – De ILvA-recyclageparken zullen de komende dagen volgens de normale openingsuren open zijn. Ook de afvalinzameling zal gebeuren volgens de afvalkalender. ILvA zal deze aanpak wel dagelijks evalueren.

De recyclageparken bevinden zich buiten, zodat er voldoende afstand kan worden bewaard. Respecteer als bezoeker wel de algemene voorzorgsmaatregelen. Indien je een bezoek aan het recyclagepark kan uitstellen, doe je dit best.

ILvA wil de inzameling aan huis zo goed mogelijk organiseren. De intercommunale evalueert deze aanpak dagelijks op basis van de beschikbaarheid van het personeel. Indien nodig, heeft ILvA een plan rond de prioritaire aanpak van de verschillende afvalfracties.

Hou de communicatiekanalen dus goed in de gaten, mochten er wijzigingen zijn.

Info: ILvA.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons