Ninove 03 Apr 2020 - 17u20
Few Clouds
6.28°C

Krakelingenfeest eerst uitgesteld en nu afgelast

11 maart 2020
Krakelingenfeest eerst uitgesteld en nu afgelast

GERAARDSBERGEN – Het Krakelingenfeest, dat was verschoven naar op 22 maart, is afgelast.

Het feest was eerder al verplaatst van 23 februari naar 22 maart omwille van de storm. Het Krakelingenfeest omvat de stoet, de Krakelingenworp, Tonnekensbrand en Walmkebrand.

Waarnemend burgemeester Fernand Van Trimpont (CD&V): “We moeten nu meer dan ooit zorg dragen voor elkaar, er alles aan doen om besmettingen tegen te gaan en om kwetsbare mensen te beschermen. In de gegeven omstandigheden is het niet verantwoord om deelnemers en bezoekers bloot te stellen aan mogelijk besmettingsgevaar.”

Schepen van Feestelijkheden Ann Panis (Open VLD). “Na het uitstel wegens de weersomstandigheden, is er nu het coronavirus, dat ons hoogtepunt van het jaar dwarsboomt. Maar de veiligheid van onze bevolking primeert uiteraard.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons