Ninove 08 Apr 2020 - 09u46
Overcast Clouds
12.03°C

Afgelaste of uitgestelde evenementen - Nieuwe versie

26 maart 2020
Afgelaste of uitgestelde evenementen - Nieuwe versie

NINOVE – Verschillende verenigingen lieten weten, dat zij een gepland evenement afgelasten of minstens uitstellen. Mocht u hiervan ook een melding willen maken via Ninofmedia, dan kan dit via het onderstaand e-mailadres.

  • Breugelfestijn Forza Ninove, van 13 tot en met 16 maart. Met enkele weken uitgesteld. Nieuwe datum, afhankelijk van de evolutie van deze crisis. Kaarten in voorverkoop blijven gelden.
  • Eetfestijn Ziekenzorg Denderwindeke, 15 maart. Uitgesteld naar zondag 24 mei.
  • Maitoshi Kachi karatetoernooi, 21 maart. Verzet naar 8 november.
  • Steakfestijn VC Osta Meerbeke, 22 en 23 maart. Uitgesteld, nieuwe datum volgt later.
  • KEVA-Quiz, 28 maart. Afgelast.
  • Nienofs Breugelbuffet Open VLD Ninove, 29 maart. Geannuleerd.
  • Stadswandeling in Halle van DF Meerbeke, 28 maart,. Opgeschort.
  • Erfgoedwandelingen Ninove onder #STrOOM, 29 maart. Afgelast.
  • Grote Prijs Ferdi Van Den Haute, 1 mei. Verplaatste naar zondag 6 september.
Nieuwe meldingen van afgelaste of verplaatste evenementen kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons