Ninove 02 Apr 2020 - 16u06
Clear Sky
0.6°C

De Kasseide en Den Belleman kleuren groen voor Saint Patrick

10 maart 2020
De Kasseide en Den Belleman kleuren groen voor Saint Patrick

LIEFERINGE/NINOVE – Vzw De Kassei en café Den Belleman vieren terug Saint Patrick, de patroonheilige van Ierland. Secret Stills brengt Ierse muziek in de Kasseide, vrijdag 13 maart. Tavern on the Green is zondag 15 maart op de afspraak in Den Belleman.

In de kleinste Ninoofse deelgemeente nestelt een harde kern liefhebbers van Guinness en Ierse volksmuziek. De naamdag van de Ierse patroonheilige (17 maart) is net als vorig jaar dan ook een goed excuus voor een Ierse avond.
Secret Stills betovert er vrijdag 13 maart met steengoede Ierse muziek. De groepsleden zijn doorgewinterde folkliefhebbers: William en Walter Minnaert, Kristien Devos, Geert Van Snick, Marcel Deneve en Pedro Drieghe.

Ook Den Belleman gaat voor groen. Zondag 15 maart zorgt Tavern on the Green voor de sfeer van de Ierse pub.
Hier eveneens enkele 'usual suspects': Jef Bessems, Marleen Brondeel, Jo Fonck, Joris Jansegers, Lut Lievens, William Minnaert, Pedro Drieghe, Wim Verhofstadt en Guy Wauters.

Iedereen is vrij om gelegenheidsgroen te dragen. Maar vooral: iedereen van harte welkom.

Praktisch

 • De Kasseide:
  - vrijdag 13 maart vanaf 20 uur,
  - buurthuis De Kasseide, Kassei Lieferinge,
  - toegangsprijs: €5.
 • Den Belleman:
  - zondag 15 maart vanaf 15.30 uur,
  - café Den Belleman, Denderkaai Ninove.
MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons