Ninove 06 Apr 2020 - 20u08
Clear Sky
17.74°C

Sportdienst organiseert fietslessen voor kleuters

25 februari 2020
Sportdienst organiseert fietslessen voor kleuters

NINOVE – Onder begeleiding van een ervaren lesgever, kun je vrijdag 10 april zelf je kind leren fietsen.

Is je kleuter klaar om te fietsen, maar lukt dit niet goed alleen? Wil je graag je kind zelf begeleiden?

Schrijf je dan in voor 'Kijk, ik fiets!' op 10 april. Onder begeleiding van een ervaren lesgever van Sportwerk Vlaanderen kan je zelf je kind leren fietsen in 3 uur tijd.

Elke kleuter tussen 4 en 6 jaar, die met een loopfiets en/of een fiets met steunwieltjes kan rijden, is welkom op één van de twee fietssessies.

Actieve begeleiding door 1 volwassene is verplicht. Breng het fietsje van je kind mee en verwijder vooraf de steunwieltjes.

Praktisch

  • Datum en uur: vrijdag 10 april
    - sessie 1: 9-12 uur,
    - sessie 2: 13-16 uur.
  • Plaats sporthal ’t Sportstekske, Parklaan Ninove.
  • Kostprijs: € 4 per kind.
Vooraf online inschrijven is verplicht. Het aantal plaatsen is beperkt.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons