Ninove 02 Apr 2020 - 19u47
Broken Clouds
10.09°C

Parket bezorgd over plaatsgebrek in gesloten jeugdinstellingen

16 februari 2020
Parket bezorgd over plaatsgebrek in gesloten jeugdinstellingen

GENT – Het jeugdparket Oost-Vlaanderen sluit zich aan bij de bezorgdheden, die Ine Van Wymersch recent uitte. Zij is procureur des Konings van het parket Halle-Vilvoorde.

In een kort perscommuniqué zegt het jeugdparket Oost-Vlaanderen dat het deze week nog is geconfronteerd met dezelfde problematiek. Het parket trok al aan de alarmbel bij het Agentschap Jongerenwelzijn.

"Het staat vast dat er actueel een manifest gebrek is aan plaats in de gesloten jeugdinstellingen, met alle gevolgen van dien voor de openbare veiligheid”, aldus de communicatiecel van het parket Oost-Vlaanderen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons