Ninove 31 Mar 2020 - 02u23
Few Clouds
8.19°C

Catherine wint wisselbeker Ninoofse zwerfvuiljagers

13 februari 2020
Catherine wint wisselbeker Ninoofse zwerfvuiljagers

NINOVE – Catherine Vannoorden hield vorig jaar 49 opruimbeurten, bijna een keer per week dus. Op de nieuwjaarsreceptie van de Ninoofse zwerfvuiljagers mocht ze een wisselbeker in ontvangst nemen.

De Ninoofse zwerfvuiljgers verzamelden maandagavond 10 februari in TC  Madison voor hun nieuwjaarsreceptie. Na het overzicht van de jaarwerking 2019, volgde de overhandiging van de wisselbeker aan de zwerfvuiljager met de meeste opruimbeurten op zijn of haar actief.

Deze ging naar Catherine Vannoorden, die 49 opruimingen hield. Voor Kevin Baert waren er dat 45. Ellen Van Muylem en Hilde Cooreman maakten 33 keer de hoeken en kanten schoon.

Kris De Wit: “Die wisselbeker is gebaseerd op het aantal gedane opruimingen. Hoeveel zakken er zijn gevuld is bijkomstig. Het gaat gewoon om de intentie. Je thuis klaarmaken, het huis verlaten met zak en vuilgrijper en gaan opruimen. Je moet het maar doen. Natuurlijk is die wisselbeker dan een kleine attentie, een beloning en appreciatie voor het geleverde werk. Ik wou elke zwerfvuiljager een beker geven, want iedereen verdient er een natuurlijk.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons