Ninove 31 Mar 2020 - 02u22
Few Clouds
8.19°C

Winnikse vrijwilligers Damiaanactie haalden recordbedrag op

10 februari 2020
Winnikse vrijwilligers Damiaanactie haalden recordbedrag op

DENDERWINDEKE – De lokale coördinator van de Damiaanactie, Antoine Callebaut, is heel dankbaar voor de € 3.135,67, die de vrijwilligers in Winnik ophaalden.

“Dank aan alle Winnikenaren, die de afgelopen Damiaanactie financieel steunden. Het is opnieuw een recordbedrag. Bijzondere dank aan de vrijwillige medewerkers voor de omslagenactie aan huis. De catechisten en de leerlingen van de vormselcatechese verkochten stiften. Allen trotseerden ze het gure winterweer.”

Je kunt nog steeds een bijdrage overschrijven op een van de beide rekeningen van de Damiaanactie: BE05 0000 0000 7575 of BE 42 0011 1499 1354.

Info: Damiaanactie.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons