Ninove 02 Apr 2020 - 18u36
Broken Clouds
10.09°C

Ouderenadviesraad zoekt voorzitter en secretaris

15 februari 2020
Ouderenadviesraad zoekt voorzitter en secretaris

NINOVE - De adviesraad voor Ninovieters ouder dan 55 zoekt een nieuwe voorzitter en secretaris.

Samen met de ondervoorzitter vormen de voorzitter en de secretaris de motor van de ouderenadviesraad. Voorwaarde is wel dat je minimum 55 jaar bent en in Ninove woont.

De kandidaat-voorzitters beschikken liefst over de volgende vaardigheden:

- een vergadering leiden;
- zich neutraal opstellen tussen de belanghebbenden;
- bruggen bouwen tussen verschillende visies;
- een mening hebben over ouderenbeleid in Ninove.

De kandidaat-secretarissen:
- hebben een vlotte pen;
- kunnen bondige en toch duidelijke verslagen maken;
- zijn een kei in administratie.

Kandidaturen

Je kandidaat stellen voor een van beide functies kan tot en met 14 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld er gerust bij waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn. In de loop van de maand maart komt de ouderenadviesraad samen om zich te buigen over de binnengekomen kandidaturen.

Ook gewone leden kunnen zich trouwens nog steeds aanmelden voor een rol binnen de ouderenadviesraad. Je kan je zowel als individu, als namens een vereniging kandidaat stellen.

Info: Sociaal Huis, Bevrijdingslaan 7 Ninove – 4 team senioren 054 50 50 50 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ouderenadviesraad.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons