Ninove 29 Mar 2020 - 03u41
Clear Sky
12.57°C

Doe de woontest en kijk in de toekomst

07 februari 2020
Doe de woontest en kijk in de toekomst

ALGEMEEN – De Vlaamse overheid lanceerde ‘Thuis in de Toekomst’. Dat is een online woontest, die je doet stilstaan bij woonwensen en -uitdagingen. Klik op de link onderaan en doe zelf de woontest.

Hoe we leven verandert razendsnel. Hoe we wonen ook. Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt?

Wat zal veranderen is niet meteen even duidelijk. Daarom lanceert de Vlaamse overheid samen met lokale besturen ‘Thuis in de Toekomst’.

Online woontest

Dit is een online woontest. Daarmee kunnen bewoners aan hun stads- of gemeentebestuur informatie geven over hoe ze graag willen wonen: wat ze belangrijk vinden en wat niet.

En daardoor kunnen ze samen plannen voor de toekomst maken.

Bovendien krijg je al een kleine inkijk in het wonen van morgen.

Klik hieronder op de link naar de woontest. Deze invullen neemt ongeveer 15' in beslag.

Info: Doe hier de woontest.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons