Ninove 29 Mar 2020 - 01u59
Clear Sky
12.57°C

Twintig duo-tickets van Cinema Central voor winnaars tekenwedstrijd 'Ninove wintert'

24 januari 2020
Twintig duo-tickets van Cinema Central voor winnaars tekenwedstrijd 'Ninove wintert' Paul Raes en schepen Alain Triest trokken de winnaars.

NINOVE – Als onderdeel van de eindejaarsactie ‘Ninove wintert’ konden kinderen deelnemen aan een teken/kleurwedstrijd. De twintig winnaars zijn inmiddels gekend.

“Die teken- en kleurwedstrijd was een van de initiatieven van onze eindejaarsactie”, aldus Ann Van den Berghe van de dienst lokale economie. “De verschillende horecazaken van de stad bedeelden de formulieren. De deelnemers konden de tekeningen daarna in bussen deponeren in het oud en nieuw stadhuis. Paul Raes van Cinema Central was onmiddellijk bereid om hieraan deel te nemen. Hij stelde zelfs nog een aantal extra tickets ter beschikking.”

En dus trokken hij en schepen van lokale economie Alain Triest (Open VLD) twintig winnaars uit de ingezonden kleurtekeningen. Zij ontvangen elk een duo-ticket voor een voorstelling in Cinema Central.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons