Ninove 03 Apr 2020 - 17u42
Few Clouds
6.28°C

Politie nam deel aan provinciale Goliath-actie tegen woninginbraken

18 januari 2020
Politie nam deel aan provinciale Goliath-actie tegen woninginbraken

NINOVE – De lokale politie nam vrijdag 17 januari deel aan een provinciale Goliath-actie. Deze was gericht tegen woninginbraken en andere criminaliteitsfenomenen.

De politiezone Ninove zette hiervoor 8 mensen in en voerde anonieme mobiele patrouilles uit. Ze controleerden op basis van inbreuken op de wegcode, verdachte gedragingen en informatie op basis van camerabeelden (ANPR en stadscamera’s).

In totaal zijn 17 voertuigen en 23 personen gecontroleerd.

Voornaamste overtredingen

  • Eén voertuig is in beslag genomen.
  • Eén persoon is het recht ontzegd tot sturen.
  • Twee processen-verbaal zijn opgesteld in verband met drugs.
  • Een proces-verbaal betrof een illegaal verblijf.
  • Daarnaast zijn nog een aantal verkeersinbreuken vastgesteld: twee maal rijden zonder rijbewijs en één inbreuk op de wegcode (kinderzitje).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons