Ninove 06 Apr 2020 - 16u04
Clear Sky
17.74°C

Eichemstraat tussen Terrasstraat en Rietstraat onderbroken

13 januari 2020
Eichemstraat tussen Terrasstraat en Rietstraat onderbroken

APPELTERRE/EICHEM – Donderdag 16 januari gebeuren werken ter hoogte van de Eichemstraat 218.  Van 9 uur en 17 uur zal de straat tussen de Terrasstraat en de Rietstraat afgesloten zijn voor alle verkeer.

De stationshalte van Eichem kun je via de Eichemstraat bereiken tot 9 uur en vanaf 17 uur.

Tijdens de duur van de werken moeten de auto's omrijden via de Eichemstraat, Paardeveldstraat, Hellestraat, Wilderstraat, Windmolenstraat, Nonnenborrestraat, Rietstraat.

Fietsers en voetgangers kunnen passeren.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons